Nöt

 

NÖT

 

Flera gånger per år levereras djur till Jämtlandsgårdens Slakteri  i Hammerdal.

 

Där slaktas djuren och de hängmöras i 10-14 dagar för att få fram den fina köttsmaken.

 

Sen vakuumförpackas, märks, alla styckningsdetaljer samt den malda köttfärsen med Lapplands Kötts varumärke på, se högra bilden.

 

Därefter så packas köttet i lådor. Nötlådan 20kg eller 10kg bara att lägga i frysen ”Fort va hä gjort”.. =)

 

Nötlådan 20kg under prisjustering kg inkl moms.

Nötlådan 10kg under prisjustering kg inkl moms.

 

 

Nötfärs "Fryst" finns till försäljning för under prisjustering kr/kg inkl moms, vakuumförpackad och fryst i 500-630g`s förpackningar i ca5kg eller ca10kg lådor.

 

Det är bara att slå en signal eller maila om ni är intresserade.

 

Eftersom det endast blir ett begränsat antal köttlådor vid varje leverans så beställ gärna i god tid via telefon på 070-6114413 / 070-3367332 eller via mail på lapplands_kott@hotmail.com

 

 NöT

Slaktkroppar

 

 Hel eller halv kropp men styckas i ¼ för transportens skull.

 

  under prisjustering  kr/kg inkl moms.